overskrift om tillid

Nullam vel luctus tortor. Donec ultricies tortor placerat, porta orci non, cursus mauris. Aliquam consequat leo in risus condimentum gravida at a enim.

Donec commodo, erat et finibus bibendum, metus nulla dapibus ante, feugiat imperdiet massa quam vitae risus. Sed eu diam finibus, ullamcorper erat non, tristique nisl. Sed a porta quam. Vestibulum semper nisl mi, non rhoncus urna viverra in. Donec pulvinar dolor eleifend, vestibulum justo sed, sollicitudin dui. Proin facilisis elementum enim non molestie. Maecenas ac egestas eros.

LÆS MERE OM OS

Individuelt præg på boligen

Sæt jeres eget fingeraftryk, når I køber bolig hos os

I har mulighed for at vælge mellem forskellige materialer til Jeres nye bolig, bla. gulve, fliser, inventar og hvidevarer m.v. inden byggeriet starter, inviteres i til et personligt materialevalgsmøde. Her giver vi Jer et godt overblik over materialerne i Jeres nye bolig.

Få blandt andet indflydelse på:

  1. Køkken samt valg af materialer & hvidevarer
  2. Valg af sanitet til toilet & bad
  3. Valg af gulvtype

Gennemgang før indflytning

Så er boligen klar når I overtager boligen

Når i får nøglerne til Jeres nye bolig er den mangelfri. Senest 7 dage inden overtagelsen gennemgår vi grundigt boligen sammen med Jer, så alt kan registreres og være udført på afleveringsdagen. Den fælles gennemgang 7 dage før afleveringstiden sikrer, at boligen er i den kvalitet, vi har lovet Jer, således at I trygt og tilfredse kan flytte ind.

1 år efter overtagelsen gennemgår vi boligen for at se om der er noget der er opstået som skal udbedres. På den måde garanterer vi for kvaliteten af Jeres nye bolig – også når I har overtaget boligen

Vi gennemgår blandt andet:

  1. Malerarbejde
  2. Inventar og hvidevarer
  3. Gulve
  4. Døre og vinduer
- og 50 andre ting på vores tjekliste.

2E Tryghedsgaranti

En helt unik ekstra garanti kun vi tilbyder!

For at sikre, at I som købere kan føle Jer 100% trygge, har vi allieret os med et eksternt ingeniørfirma, hvis eksperter følger opførelsen af Jeres bolig og tjekker at tekniske konstruktioner udføres helt korrekt. Ved indflytning modtager I en attest fra ingeniørfirmaet, der er Jeres garanti for, at husets tekniske konstruktioner er i orden, og at boligen er opført efter de aftaler, som er indgået.

Det kalder vi EKSTRA TRYGHEDSGARANTI. Yderligere tryghed, huset leveres - INKLUSIV i prisen -

Vi giver i alle vores projekter:

  1. 10 års betalt byggeskadeforsikring
  2. 15 års garanti på tag
SE VORES BOLIGER HER

HÅNDPLUKKEDE LEVERANDØRER

De rigtige leverandører, sikrer boliger af en høj kvalitet - hver gang.

MERE END 100 kunder KAN IKKE TAGE FEJL

Vi har fået topkarakter på den uafhængige online
anmeldelsesplatform Trustpilot

TrustScore på 9.4 ud af 10

se anmeldelserne

Følg os