Udforsk serviceområder

I Sanistål har vi specialiseret os i at skræddersy de mange services til dine konkrete behov. Se eksempler ved at vælge et i dropdown'en nedenfor.

Nulstil

Skærp konkurrencekraften med skræddersyede services

Tryk på kasserne eller i tandhjulene, og gå på opdagelse i vores serviceunivers

App

Saniståls app giver hurtig adgang til 130.000 varer med billeder, beskrivelser og lagerstatus. Kontaktoplysninger, nærmeste butik og smart scannerfunktion er altid lige ved hånden. Read more

EDI/Elektronisk dataoverførsel

Elektronisk udveksling af ordrer, ordrebekræftelser, leveringsadviseringer, fakturaer og prisfiler – direkte og effektivt mellem kundens økonomisystem og Sanistål.

Stregkodesystem

Stregkoder gør hverdagen nem og holder styr på vareforbruget på lageret eller i servicebilen. Scan direkte fra katalog eller labels og overfør til bestilling i webbutikken. Kan også bruges til lageroptælling.

PunchOut

Nem og hurtig oprettelse af indkøbsrekvisition i kundens eget indkøbssystem, som er direkte integreret med Saniståls webbutik og det store varekatalog.

Webbutik

Foruden branchens bredeste varekatalog giver det digitale univers adgang til en lang række af online services, som effektiviserer hverdagen og forretningen.

Online projektmappe

Online styring og fuldt overblik over byggesagen. Projektordrer aktiveres direkte, lovpligtige rapporter udskrives og adgang til tilbud og aftaler er let og overskueligt.

Click & Collect

Bestilling af varer i webbutikken kan afhentes i den lokale butik efter kun 30 minutter.

Certifikater

Hvis ordren indeholder varer, der har et certifikat påført, kan alle certifikatdetaljer ses i webbutikken. Certifikatet kan både bestilles før og efter køb.

Sikkerhedsdatablade

På ”Min side” i webbutikken er der fuldt overblik over alle de lovpligtige sikkerhedsdatablade til drift og vedligeholdelse, og med et enkelt klik kan de udskrives til dokumentation.

Track & Trace

Når varen er afsendt, kan den følges online helt indtil endelig levering og med præcis tidsangivelse. Track & Trace giver også adgang til alle fragtbreve.

Geo positionering

Geo positionen angiver det præcise dropsted for levering af varen.

VA beregning

Det online beregningsværktøj giver adgang til beregningsmodeller, der anvendes i forbindelse med anlægsarbejde

Support (chat, mail, tlf.)

Man kan ikke vide alt. Derfor er Sanistål altid klar til at hjælpe, vejlede og besvare spørgsmål fra kunder – uanset om de kommer via telefon, mail eller chat.

Top 100 produkter

Top 100 giver overblik over virksomhedens oftest købte varer hos Sanistål. Listen giver nem adgang til genbestilling, varedetaljer, priser, lagerstatus mv.

Favoritlister

Top 100 giver overblik over virksomhedens oftest købte varer hos Sanistål. Listen giver nem adgang til genbestilling, varedetaljer, priser, lagerstatus mv.

Brugeradministration

Administrator har det fulde overblik over alle brugere på kontoen. Opret, rediger, slet, tildel rettigheder til køb og adgang til priser, navngiv konto er blot nogle af de mange muligheder.

Bogholderifunktion

Online arkiv med overblik over ordrer, fakturaer, følgesedler og kontoudtog for alle køb på kontoen.

Dashboard indkøbsanalyse

Overblik over indkøb indenfor forskellige kategorier, indkøbsvolumen og anvendelse af Saniståls salgskanaler

Skaffevarer

Mulighed for at bestille varer der ligger udenfor Saniståls omfattende varesortiment.

Tilpassede labels til scanner

Til opmærkning af hyldeforkanter tilbydes flere muligheder for labels til scannerløsning. Vælg mellem bl.a. små, store, med eller uden billede, smudsafvisende eller standard.

Beregningsskema (energi/klima)

Hjælp til selvhjælp – beregningsskema der afklarer de væsentligste forhold hos vores kunders kunder. Eks. måling af årligt varmeforbrug, varmekilder, jordforhold, solvarme, tagflader mv.

Fagkurser

Sanistål tilbyder løbende forskellige muligheder for at styrke kompetencerne, bl.a. indenfor energi- og klimaområdet.

Prisoversigt stål

Følg den månedlige beskrivelse fra Sanistål af pris- og leveringsudviklingen på stål og metaller.

Priser der passer

Automatisk og løbende prisregulering af samtlige 130.000 varer i sortimentet sikrer en altid god og fair pris.

Butikker

Landsdækkende butiksnet med et lokalt kendskab, faguddannet personale, professionel vejledning og et bredt produktsortiment Read more

CustomKit

Minimering af arbejdsgange og håndteringer med sampakning/kitting af alle de produkter, der skal bruges samlet til en specifik opgave i produktionen eller montagen.

FlexBox

Spar tid og penge – bestil og få leveret varer inden for en time direkte fra en af Saniståls landsdækkende butikker. Levering tilbydes fra 1 time/99 kr.

StockMaster

Industriautomaterne sparer ressourcer på bestilling og håndtering af forbrugsvarer. Varerne er tilgængelige ude i produktionen, sikrer forbrugskontrol og reducerer spildtid.

EasySupply

Automatiseret kasseopdelt lagersystem, som minimerer spild, reducerer lageret af forbrugsvarer og minimerer intern logistik.

Centralværksted

Effektiv og professionel løsning af udfordrende service- og produktionsopgaver inden for industrislanger, hydraulikslanger, skæring af tandremme og samling af ventiler.

Hydraulikbutik

Flere af Saniståls butikker landet over tilbyder presning og erstatning af hydraulikslanger her og nu. Hydraulikbutikkerne har et stort sortiment af komponenter og selvfølgelig uddannet personale.

Døgnvagt

Nødekspedition af varer primært inden for VVS og tekniske komponenter uden for normal åbningstid. Varen kan afhentes eller leveres og imødekommer akut behov ved eks. maskinnedbrud mv.

Refill

Reolløsning på værkstedet eller byggepladsen med alle de forbrugsvarer, man ikke vil løbe tør for i hverdagen. Tilbydes både som egen og automatisk opfyldning.

Stål savecenter

Det topmoderne savecenter leverer stål på afkortet mål, mærket og med dokumentation klar til produktion/montage. Savning i smig er selvfølgelig en mulighed.

Hose Doctor

Landsdækkende mobil nødservice til reparation og udskiftning af slanger i hydrauliske systemer. Hurtig service på stedet af uddannede montører sikrer minimal ”nedetid”.

Projektsupport Byggeri

Saniståls Projektafdeling giver vejledning fra start til slut i byggeriprojektet. Effektiv projektstyring, tilbudsoptimering, optimal planlægning af leverancer giver maksimal chance for at vinde udbuddet.

Arkitektbeskriver

Saniståls arkitektbeskriver møder op på tegnestuen og udarbejder en beskrivelse af projektet i samarbejde med arkitekt og kunde. Beskrivelsen sendes til arkitekten uden beregning for kunden.

Dag til dag levering

Varelevering fra stållageret i Taulov næste dag inden kl. 14.00. Varer fra centrallageret i Billund leveres med fragt eller postpakke mandag-torsdag senest kl. 15.00 – fredag senest kl. 14.00.

Natlevering

Varen leveres ved kunde eller ved en Sanistål-butik senest kl. 6.30. Mulighed for aftale om opsætning af nøgleboks og leveringsbeskrivelse. Tilbydes dog ikke på stål og metaller.

Ad-hoc natlevering

Et alternativ til natlevering, hvor der enten er tale om en enkeltstående leverance, eller hvor der ønskes en hurtig opstart på en standard natlevering. Levering sker på eget ansvar.

2-dages levering

Fast aftale om levering inden for 2 dage – samme tidspunkt på dagen som dag-til-dag levering.

Via levering

En mulighed for at få leveret fra et sted i Danmark til et andet sted i Danmark. Eks. fra butik eller leverandør og direkte til kunde eller fra kunde og tilbage til leverandør.

Faste ugedage levering

Fast aftale om levering på bestemte dage i ugen efter eget valg.

Tidslevering

Kan bestilles helt ned til en times interval – dog tidligst fra kl. 7.00. Tilvalg til dag-til-dag levering.

Hastelevering

Levering af varer fra alle lagerførende enheder – både med og uden kran. En servicemulighed ved opståede fejl eller særlige behov.

Speciallevering

En 100 % skræddersyet løsning, hvor alt leveres på helt bestemte tider og vilkår.

Kranlevering

Daglevering senest kl. 14.00 med kran efter behov fra centrallageret i Billund eller Taulov.

Samlet levering

Samlet tidsmæssig levering af alle varer i en ordre – uanset om ordren består af lager-, manko- eller skaffevarer. Kan leveres som dellevering fra hvert af Saniståls centrallagre.

Konsolideret levering

Samlet levering af varer fra flere forskellige lagre. Tilvalg til dag-til-dag levering.

Demodage

Saniståls butikker tilbyder mange spændende arrangementer som eks. de populære og alsidige produktdemonstrationer. Få opdateret viden når produktspecialisterne demonstrerer nye som tekniske produkter.

Containerløsning

Undgå at løbe tør for de vigtige forbrugsvarer på byggepladsen. Med containerløsning er lageret bragt tæt på og der er flere muligheder for forbrugskontrol og genopfyld. Kan tilvælges sammen med Saniståls andre Supply løsninger.

SCM industriløsninger

Sanistål SCM foretager avancerede forbrugsanalyser og implementerer merchandising hos vores kunder, ligesom de understøtter vores kunder med internationale leveranceaftaler.

Ekspertiseviden fra uddannede ansatte

Saniståls mange dygtige og erfarne specialister hjælper og vejleder industri- og byggerikunder hver dag med daglig drift, vedligehold, optimering, indkøb eller store projekter.