Fremgangsmetode

Udskriv

Dej til grønkålswraps

Blend grønkålen med mælk og æg, fx med en stavblender, til kålen er finthakket. Pisk salt og de 2 slags mel i grønkålsblandingen. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Pastinakker

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg pastinakstavene ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 5 min. Drys med salt og hold pastinakkerne varme.

Pisk dejen op inden bagning. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande (ca. 24 cm i diameter). Kom ca. 1 dl dej i panden og bag pandekagen ved kraftig til jævn varme, ca. 1 min. på hver side. Bag 8 pandekager i alt. Hold dem lune.

Kvarkcreme

Rør alle ingredienser sammen og smag til.

Krammekål

Riv eller klip grønkålsbladene i mindre stykker og kom dem i en skål. Kom osteternene i kålen og kram det godt sammen. Bland abrikoserne med kål og ost.

Smør de lune wraps med kvarkcreme. Vend pærerne i citronsaft og fordel dem i pandekagerne sammen med lune pastinakker og krammekål. Rul pandekagerne tæt sammen om fyldet og skær evt. hver wrap over i to.

Produkter fra brandet i opskriften

Se alle produkter fra Arla >
Arla Foods

Meget langt produktnavn står her 1 liter

Arla Foods

Meget langt produktnavn står her 1 liter

Arla Foods

Meget langt produktnavn står her 1 liter

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
Energifordeling:
Fiber: 46 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Foods
Adresse 1234
1234 Bynavn
Danmark
(+45) 12 34 56 78
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dej til grønkålswraps

Pastinakker

Kvarkcreme

Kvarkcreme

Relaterede opskrifter

Se alle opskrifter >

Månedens tema

Se flere temaer >

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.

Acceptér og luk
X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN

Gå ikke glip af opskrifter, temaer, produktnyt, nyheder og meget mere. Tilmeld dig her.